Espirulina fresca de Blauver

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Blauver Foods és una empresa ubicada a Almacelles, Lleida, dedicada principalment al cultiu ecològic i venda d’espirulina fresca. L’empresa es va fundar el 2022 com a part d’un esforç per promoure un estil de vida saludable i sostenible. Blauver destaca per seguir mètodes de cultiu ecològics i sostenibles, utilitzant energia 100% renovable i evitant l’ús de plàstics en els seus envasos. Aquesta filosofia li ha valgut reconeixements importants, com el premi a la sostenibilitat a la IX Nit Gourmet de Barcelona, on es va valorar el seu compromís amb la producció responsable i el respecte pel medi ambient.

Blauver continua el llegat d’Organa Espirulina, una empresa precursora en el mercat de l’espirulina a Espanya, que es va rebrandar sota el nou nom per reforçar la seva identitat i presència en el mercat agroalimentari. La seva producció d’espirulina es caracteritza per ser de gran qualitat i d’impacte ambiental baix, factors que han contribuït al seu reconeixement dins i fora de Catalunya.

L’empresa participa activament en iniciatives locals i programes d’innovació, destacant-se com a un dels referents en la revolució agroalimentària de la regió de Lleida, amb la missió d’enfortir la competitivitat del sector alimentari local i promoure pràctiques sostenibles per a les futures generacions.

Blauver destaca per la seva producció de microalgues espirulina, coneguda com un dels superaliments més complets del món. Els principals productes inclouen espirulina fresca i seca en diversos formats, com ara pols, càpsules i comprimits, adaptats per facilitar el consum diari. L’espirulina és rica en proteïnes d’alta qualitat, àcids grassos essencials, vitamines del grup B, i antioxidants, elements que contribueixen a millorar la salut i reforçar el sistema immunitari. A més, conté un alt contingut en ferro i clorofil·la, fet que la converteix en una opció ideal per a persones que busquen augmentar la seva energia i vitalitat de manera natural. La seva producció ecològica i responsable garanteix la preservació de les propietats nutricionals i el respecte pel medi ambient, destacant-se com una alternativa sostenible dins del mercat alimentari.

Més informació: www.blauver.com

Comentaris tancats.